-Besøk våre nettsider på: www.kaffe.no

Kaffeboka – fra bønne til kopp

produktbilde

Kaffeboka – fra bønne til kopp

Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet påvirker smaken på den ferdige drikken. Tidligere verdensmester i baristakunst og kaffebrenneren James Hoffmann ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer – forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, og også hvordan kaffen blir brygget. Land for land – fra Australia til Afrika og Sør-Amerika – går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme. 

For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter, er dette en viktig bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.

James Hoffmann
Pegasus forlag
256 sider

Utgitt år: 2017
Innbinding: Innb       
Oversatt av: Rune R. Moen
Orginalens tittel: The World Atlas of Coffee

kr 349,-

VST LAB Coffee III Refractometer

Måler kaffens TDS. Leveres med 50 filtere og 5 sprøyter

kr 8 400,-

 

Melkekanne 16 dl

Dette er i utgangspunktet en litt for stor mugge til å steame melk. Men får du hele...

Gammel pris: 280,-

kr 180,-

Medlemspris: kr 180,-

salg

Melkekanne 6 dl

Passer til 2 cappuccino

kr 210,-

Medlemspris: kr 168,-

Din handlekurv
Totalkr 0,-
Vis handlekurv Gå til kassen »