Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet påvirker smaken på den ferdige drikken. Tidligere verdensmester i baristakunst og kaffebrenneren James Hoffmann ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer – forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, og også hvordan kaffen blir brygget. Land for land – fra Australia til Afrika og Sør-Amerika – går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme.
For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter, er dette en viktig bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.
James Hoffmann
Pegasus forlag
256 sider
Utgitt år: 2017
Innbinding: Innb
Oversatt av: Rune R. Moen
Orginalens tittel: The World Atlas of Coffee
kr 349,-
Dette er i utgangspunktet en litt for stor mugge til å steame melk. Men får du hele...
Gammel pris: 280,-
kr 180,-
Medlemspris: kr 180,-
Din handlekurv | |
---|---|
Total | kr 0,- |
Vis handlekurv | Gå til kassen » |
Tirsdag 12. Mars
09.00-12.00
Tirsdag 12. Mars
13.00-16.00